some of me :)

Sunday, April 3, 2011

meronde-ronde with cik tasya :)

hye peeps. eh, salah. assalamualaikum and hye peeps. eheh. oke. aku nak story niey. u know what, ary tuh aku naik moto. haha. *jakun. aku jenjln ngn tasya naek moto. pusing2 taman serom ngn pulau penarik jerk kodd. nak round lebih2 kunk abg dye bising pulak, nanti minyak moto dye habis. almaklumlah, pinjam moto orang lah kate kan. huhu.


capt : tasya n moto abg daniel :)

capt : the striking orange colour. 10km da bole nmpk. hehe

siyes gile an muke aku ? haha

the cactus make u feel a little weird that time lah kan cik tasya ? haha

nurul natasyha anuar shahadat :)

terime kaseh lah ye cik tasya. i had a nice ride with u and we got a new 'sengal' moment u know. haha. saya sayang cik tasya saya :)

Wednesday, March 30, 2011

takyah letak tajuk lah eah ? -.-''

assalamualaikum ~
hye peeps. lame aku tak update blog ek. tapi kalau aku update ponn bukan ade sape kesah. haha. bytheway, niey short post jerk kodd. keje aku byk mcm cipan. oke. trime kaseh ckg. :P
esok ade kH. yeahh. subjek paling aku benci sbb ckg dye. oke. mmg tak berkat aku blaja ngn dye. sbb aku suke kutuk dye. tapi bukan aku sorang jerk. da la racist ngn bangse sendiri. mcm bab* jerk. oke. sangat keterlaluan kate2 aku. tapi aku kesah pulak an ? ;P (bole kene gantung skola kluarkan statement mcm niey.. haha)

p/s : aku dtg skola lambat tadi. sh*t. haha

Wednesday, March 16, 2011

japan

hai ibu2 bapak2 sekalian. mengikut kajian yg telah dilakukan oleh aku. ceyh. bile mase tah aku buat kajian ponn aku tak tahu. haha. takde2. aku kan rajen lah sgt membace kan2. hehe. ade orang ckp facebook jadik slow sebab jepun punyer earthquake. oke. disebabkan gempa tuh, ade la sedikit sebanyak memberi kesan pada kelajuan facebook yg tak laju mane niey. hoho

niey ceq nak bgi la hangpa tgok ciket kawasan jepun yg ditimpa musibah.
*klau hangpa pandai. yang warna hijau tuh kwasan yg kena tsunami. ranap la jepun. isk3.


yang menjadi persolannya kat sini. mana ultraman yg slalu menyelamatkan dunia ? mana power rangers yg slalu dok rescue orang ? mana doremon yang selalu keluarkan alat2 kat poket die dri masa hadapan tu ? mana totally spies yang selalu terlibat dlm misi2 super bahaya beserta senjata canggih nya yg bentuk sperti alat make up ? dan mana shin chan yg selalu....err. oke. shin chan tidak diperlukan di ketika ini. hahaha

p/s : aku suke tgok totally spies. aku suke clover. sbb dye gedik. pantang tgok lelaki hensem. haha

Tuesday, March 15, 2011

facebook ouhh facebook

hye all. for facebook user, korang perasan tak facebook niey makin lembab macam siput babi ? hahh. ape ? babi ponn tak macam tu ? yerr. tepat sekali. babi jalan laju sikit dari siput babi sebab babi ade kaki, siput babi takde kaki. haha. oke. aku bukan nak cite pasal babi mahupun siput babi tapi facebook yerr kanak-kanak semua.

seperti yang semua tahu, aku niey sgt2 la obses tahap cipan ngn facebook niey. tapi kalau da lembab cam niey. tak payah bukak facebook ponn takpe kodd. tapi nanti kompem kat surat kabar metro muke surat dpn skali ade title tulis 'seorang pelajar telah mengalami masalah mental akibat kelajuan facebook seperti kura-kura patah kaki'. hahaha.. bangang giler.

tapi yang paling bangang pasal facebook niey, kadang2 aku nak reply iM orang pon tak bole weyh. dye asyik tulis off9 jer. padahal bile aku tnyer tuan empunye facebook tuh, die kate die on tadi. ceyh. pastu, ade yg jenis off pastu on. pastu on balek, then tetibe off. pehhh. punye panjang berjela-jela aku taip, alih2 off pulak. giler panas ati aku mcm minyak panas kat kedai bpk aku yang kak haiza gune untuk goreng ikan 3 rase tu. 

kalau facebook beterusan dengan kelajuan die yg seperti siput babi ataupun kura-kura patah kaki, adelah tidak mustahil yerr kalau aku tutup acc facebook aku. yerr. adelah satu perkara yang sangat tidak mustahil.

p/s : sila jangan pecaye bulat2 kate2 saye dlm perenggan terakhir itu. sekian terima kasih 

Wednesday, March 9, 2011

annoying giler weyh -.-''

hari niey aku rase cam nak bunuh diri jerr weyh. .
rase cam nak terjun kt sungai muo ponn ade. .


feel like everything yg jdik ary niey annoying giler weyh. .
jijik aku tgok. .
mood aku takde nak menjelmakan diri ary niey. .

first thing yg bwt aku ilang mood ary niey :

esok ade sukan tahunan kt skola. .
ade larr raptai perbarisan untuk esok. .
arh. .
tah pape jerr. .
sbb aku tak suke bile form3,4,5 ade dlm satu tempat yg sme. .
nyemak arh weyh. .
pastu biase larr kan. .
ade lerr bape ketul senior2 niey pndang junior mcm nak carik pasal. .
tak puas aty cakap ar weyh. .
tak payah ar nak pandang org mcm tuh. .
ntah pape. .

tadi mase raptai ur. .
ade lerr sorang akak form sekian2 niey. .
ishh. .
sumpah aku nyesal gilerr weyh knal ngn die. .
then bile member2 die tanyer pape soalan kt aku. .
mmg aku rase mcm kne perli. .
waterpark !
kau ingat aku ape ? !
vivas btoll. .
ade org ckp org yg aku tak suke tuh lesbian. .
bpk arh. .
mcm mane aku bole kenal ngn org cm tuh ? 
-.-''

second :

then mase raptai tuh jugak mona tetibe carik pasal ngn aku. .
wth !


tak malu kerr weyh nak jerit2 cm org giler dpn org ramai ?
biase aku describe pempuan cm niey gedik arh. .
tapi aku tahu niat die nak bergurau ngn aku. .
tapi tak payah buat prangai sial cm ur kt dpn org laen. .
-.-''

third :

log in fb


tgok pakwe makwe pnyer wall post. .
yg niey bru annoying gilerr weyh. .
hampir setiap hari komen2 yg menyemak kan diri dye kt wall aku org yg sme. .
hehhh. .
skali skale bwt cm tuh tak slh kodd. .
aku ponn suke gak tgok an. .
mcm sweet. .
tapi klw da hari2. .
menyampah ar weyh. .
mcm nak bagitahu satu dunie jer yg dorang niey tgh in love. .
blah ar weyh. .
mcm korang jerr yg tgh bercinte. .

niey larr antare bnde2 yg annoying giler vivas ary niey. .
sbena nyer byk lagi kodd. .
tapi niey yg top3. .
paling membakar hati,jantung,limpa dan segale organ dalaman aku. .
haisss. .
jiwe kacau. .
ape bole buat. .
-.-''

Tuesday, March 8, 2011

cpt kan larr mase. . .

knp nak cepat kan mase ?
hahh. .
tuh lerr 'kau tak mengerti'. .
haha. .
takde larr. .
nak cepat kan mase sbb aku nak cuti ~


sumpah kt skola tuh aku rase cam nerake larr kodd. .
ckg2. .
ceyh. .
herrr. .
-.-''

result exam hari tuh. .
haha. .
orang laen kate teruk kodd. .
tapi aku kate tak. .
ngeh3. .
math aku mmg very unexpected gler ar weyh. .
hadoiii. .
tak ley blah. .
haha. .
then result yg laen. .
cm byase arh. .
pusing2 tang tuh jugak markah aku. .
nyampah glerr. .

bytheway. .
aku tak sabar nak tunggu 17mac. .
knp ?
heee~
ade lerr~
oke. .
genap setahun ~
ap yg stahun ?
haha. .
tak tahu ~

Sunday, February 27, 2011

exam ?

wahai warge pei hwa. .
tlong jgn bagi tahu aku yang esok pekse . !
hahaha. .

org laen sbok study kodd. .
aku pulak sbok menulis entry. .
hehe. .

aku tade larr bnci sgt nak jwb pekse. .
yg aku benci glerr. .
ble dpt blek kertas pekse yang aku jwb ur. .
huhhh. .
result tak pyh ckp arh. .
mmg mcm taik. .
hahahaha. .ketawe kan kbdohan diri. .

paper math nanti aku tak tahu nak jwb ape. .
sumpah aku tak phm subjek math untuk form3 niey. .
blaja kt tempat tusyen. .
bole larr. .
ckg tuh ajar aku sng nak phm. .
formula dye bgi bez giler. .
tapi ckg tuh ajar lompat2 arh. .
tak ikot turutan. .
so chapter 1 until 3 dye belom aja lgi. .

skrg niey aku blaja math harapkan yg kt tempat tusyen tuh jerr. .
sbb blaja kt situ jerr aku bole phm. .
kt skola. .
hmmm. .
aku tak tahu lerr nak kate ap. .
hahaha. .
aku bukan nak ckp ap ar. .
ckg tuh aja mmg aku tak phm. .
dye ajo kt ap kt dpn ponn aku tak tahu. .
ish3. .
bytheway. .ckg tuh kate. .
klw fail. .
ckg tuh rotan due kali. .
apedehal. .
mcm tak byase jerk kne rotan. .
haha. .
laen ar kne ketuk ketampi kat luar kelas. .
sumpah malu beb. .
da klz epul kt sbelah jerk. .
hahaha. .

oke. .
aku mahu study. .
(ckp jerr niey nak study. .bhaha)
sekiann. .~

Wednesday, February 23, 2011

23/2/2011

ary niey aku keseorangan kt skola. .
sbb. .
tasya tak dtg. .
ceyh. .
sajer larr tuh nak kne kan aku. . 
mati kutu larr aku kt klz. . 
haha. .
nseb baek ade mona ngn ana. . 
ade gak mmber aku na bergosip. .
hehe

new buddies. . 

aku ngn ana tak rapat kodd before this. . 
kenal2 gitu jerk. . 
klw mona. .
aduhh. .
knl sgt. . 
haha. . 

tadi time bI. .
aku ngn mona tak bwk bku kje. .
so. .
aku,mona n ana dok 3 org. .
ber'share'kan 1 bku. .
share bku tuh niat nyer nak blajo mle2. .
tpi ble da dok sme2 kt blakang. .
ceyh. .
gosip jerk dowg. .
2 mase weyh ktowg tak blajo. . 
reaksi mke ckg kt ktowg. .
60% bengang. .
hahahaha. .
ktowg. . 
lalalalalala~
ceyh. .
saje jerk bwt dono. .
hahaha. . 

bezz ouhh kt blakang ngn dowg. . 
mcm2 dowg cter. .
smpai tang tutttt. .
pehhh. .
tebako aty gua seyh. .
dasar talam bermuke2. .
hahaha. .
pdn mke aku. .
huhu. .

ini geng gosip 2011 aku. .
bhaha. .
maybe tak segempak 2010 dlu kodd. .
dlu lagi rmai. .
lgi rmai lgi byk crite. .
tpi dowg niey ponn byk cter gak. .
almaklum larr. .
dowg niey reporter tak bertauliah. .
hahaha~
pape ponn. .
kowg mmg rockzz slumberr. .
hahaha. .
u go girl~~~
yehaaaa. . . 

Sunday, February 20, 2011

20/2/2011

hari niey cm byase. . bgun pgi, na kne pegi tusyen bM n bI. . oke. . 'mencipan' arh aku pnyer penat minggu niey. . dgn tak ckup tdo. . pehhh. . mmg glerr. . form 3 life mmg sucks glerr ar weyh. . bru pMr jerr kodd. . apesal padat nowh aku pnyer schedule. . ? taik arh. . tak sabar nak tunggu abez thun 2011 niey. . ( even though bru msok bulan 2 sbena nyer. . huhu ) oke. . klz ary niey sepatut nyer abez kol 1. . tpi lpz jerk abez klz bM. . aku ngn ayu truz blah dlm kol 11 ur. . haha. . dgn 'beralasankan' ade yasin kt umah ayu. . hahaha. . padahal yasin start lpz zohor. . sajer jer cabut awal2. . ngehh3. . sampai kt uma ayu. . lepak2 jap. . then, ktowg kuar blek. . rempit p uma tasya. . bez yaww. . hahaha. . mak tasya sporting habez kodd. . layann~ adq tasya nakal ouhh. . tapi comel2. . cam upin ngn ipin. . hahaha~ mse ktowg nga dudok2 tgok tV kt uma tasya ur, adik dye tertumpah kan air stu jug. . haaa. . tu larr bersilat lgi dlm ruma. . haha. . pastu mse yasin kt uma ayu, tasya ckp. . adq dye kne bantai ngn abg dye psl adq dye tumpah kan air tuh. . hahhh. . glerr brutal abg dye. . bytheway. . abg tasya hnsem ouhhh. . putehh. . hahahaha~ then time yasin kt uma ayu. . aku ngn ayu cm byase arh. . dok dlm bilek. .golek2 ats katil, then. . of coz larr gosip an. . bhahaha. . then mse tgh ckp2 ur. .aku 'ter'bukak cite psl kes 'perang sedunie' aku tuh. . haha. . seriously ayu  ta cayer. . yess ! aku ingat aku jerk yg tak cayer. . haha. . oke. . lantak arh ap org laen ckp an. . dowg ckp2 ade bukti kerr ? maen sembur jerk kodd. . haiihh. . lantak arh. . klw org ckp yerr. . aku ckp yerr. . klw org ckp tak. . aku ckp tak. . huhhh. . lyn kan jerr larr~ whatever~~ kowg nak brainwash aku. . tapi tak jalan jugak derr ! hahaha. . ingat senang2 aku nak caye. . haha. . seriously. . aku da naek bosan cter psl bnde niey. . since aku form 1 kodd aku dgo cter psl niey. . pstu ble ktowg naek form 2. . lgi ar stu klz. . tade pape ponn. . then. . cm rasyidah ponn cter dye lbeh kurang sme jerk. . tpi ble aku stu klz ngn dye. . haram. . ta sme lansong dgn ap org laen ckp. . hahaha. . tpi sbelom ap2 jdik. . aku nak pesan awl2. . posting niey aku bukan na crik psl. . i only want to say the truth. . oke ? lgi ponn. . niey blog aku. . aku pnyer ske ar nak tliz ap ponn. . klw tak ske blah ar. . oke3. .?
haha. . damn u motherfucker. . smpai sni dlu cter bdoe2 aku niey. . haha. . sekiann~

Saturday, February 19, 2011

ape best nyer mencarut ?

ape best nyer mencarut ?
tulah kau tidak mengerti. . 
hahaha. .
bez weyh mencarut niey. . 
tapi aku sarankan. . 
baek ta pyh !
klw da terbiase. . 
mmg buruk arh padah nyer. . 

bytheway. .
aku slalu gak mencarut niey. . 
klw aku bengang. .
tension glerr vavi. . 
mmg aku mencarut mcm hape. .
nseb arh spe yg kne dgo. .
hahaha. . 

serunut nyer. .
hahaha. . 

tapi klw nak ckp ngn parents aku. .
alangkah berhati2 nyerr aku menutur kan kate2. .
klw tak. .
silap ary bulan aku kne mkn nasik pkai straw ar jwb nyer. .
bhahaha. . 

kekdg klw aku da ter over dose bengang nyer. . 
melamapau2 aku mencarut weyh. .
smpai mmber aku ckp
'pehh. . anees mlut kau. .'
tak ponn. .
'cntek bhase. . '
hahaha. .

dowg ta biase dan tak suke dgr org mencarut niey. . 
budak baek larr kate kan. .

slaen mencarut. .
mrepek ponn hobi aku gak. . 
mcm post niey. . 
mrepek an ?
aku ponn ta thu ape motif nyer aku tliz post niey. . 
hahaha. . 
aku maen taip jerk weyh ap yg ade dlm pale otak aku skrg. . 
boring pnyer pasal. . 
hahaha~

18/2/2011

hari niey kt skola digemparkan dgn pemergian ustaz mohd noor. .
kembalinye beliau ke rahmatullah pada jam 4 pgi. .
dan telah selamat dikebumikan pada jam 5.40 ptg. .
mengikut sumber2 yg diperoleh melalui fb. . ehe. .

ta sangke glerr ngn berite tuh. . 
sehari sbelom dye meninggal. . 
aku jumpe dye kt skola. .
he's look oke. .
mcm tade pape. .
sihat saje. .

tapi sape sangke. .
ajal maut di tgn tuhan. . 
bile2 mase Allah bole tarik nyawe kite. .

so hargai larr org kt sekeliling kte. . 




**********************************************************************************



rehat tdi aku lepak ponn kt kantin. .
sbb wada ajk suo aku tunggu dye kt dpn bilik guru. .
dye na ckp psl hal ary tuh. . 

bpk arh. .
truk glerr aku kne kaunseling ngn dye. . 
wakaka. . 
n ieja ponn ade skali tdi. .
lwk ouhh akq ur. . 
elok2 aku nak touching. .
truz tak jdik. .
hahaha. . 

siyesly. .
crite niey jdik mkin bebelit-belit. . 
mne stu aku nak pcaye weyh. ?
nak tnyer ayu. .
surely dye ikodd aku. .
klw aku msok parit. .
dye ponn msok skali. . 
haihhh. .

bile tnyer syidah. . 
dye sendiri ponn mcm tak cyer. .
tgok reaction mke. . 
mmg dye tak cayer ar kodd. .

ieja ckp kt aku. .
'cmner ko bole caye mmber yg ko bole knl setahun jagung ur. .
berbanding ngn mmber ko yg da bertahun2 ko knl ur. .'

sentap glerr aku dgo dye ckp cm ur. . 

slh aku gak kodd. .
sng glerr buadd spekulasi. .
then truz crik psal. .

yeahh!
aku ske crik msalah. . 
then kumpul byk2. .
ouhh. .
so gudd !

honestly. .
aku rse aku bdo glerr mse na mintak maaf kt org yg aku da buadd slh. . 
aku mmg ta ske mintak maaf kt org. .
sgt2 tak suke. . 
mse aku nak mintak maaf. .
2 3 kali gak aku pkir. .
pztu. .
lantak arh ap nak jdik. . 
yg penting mintak maaf dlu. .
then aku na p terjun sungai muo ponn tape. .
tade hal pnyer larr. . 
hhaha

then aku da mintak maaf. .
kami bebaik. . 
after that. .
as usual larr. .
pretend like nothing happen. .

hehhh. .
we are so gudd larr. . 

until now. .
aku still rse berslh lgi kodd kt dye. .
hahaha. .
feel like so bodoh say like this. .
hahaha. .
tpi mmg kenyataan ponn. .
ape slh nyer 'memperbodohkan' diri dpn org. .
n skali skale. .
tundukan ego tuh ckit. . 

hahaha. . 
bdoe3. .
i hate to that. .
siyes bnci glerr. .

tpi klw tak mintak maaf. .
smpai ble nak mcm niey. .
huhhh. .
tak slah ponn tundukan ckit ego tuh. . 
tak slah ponn. .

oke. . 
aku da abez lpz kan tension aku kt sni. .
kt sni jerk da abez. .
kt tempat laen ta abez agy. .
wakaka. .

sekiannn. . .~

Wednesday, February 16, 2011

you !

yess !
i'm talking to you now !
haaa !
shuhhh. . shuhh !

oke. .
aku sdg mrepek krepek skrg niey. . 
bhahaha. . 

about my posting yg lepas2 tuh kan. . 
aku ade sentuh psl kwn aku. .
oke. . 
ia suda menimbulakan kontoversi pd kwn2 aku yg prasan-masan. . 
(bhase ap aku ckp niey . ? hehe)
hahaha. .

kwn yg aku na tegur sorang jerr. . 
abez da sume terase. . 
sengal glerr larr korang. . 
hahaha. .

ble org yg aku msksud kan pd posting tuh trase. .
halamakk aii. . 
ksian larr pulak aku tgok. . 
bytheway. . 
bhase yg aku gne kt posting tuh mmg kasar glerr. . 
oke. .

that is real me !

aku mmg kasar. . 
nak2 bile 'bandi amuk' aku da dtg. .
mmg glerr puake ar mlut aku. . 
so. . 
korang ta pyh ar pelik tgok aku ckp cm ur. .
n ta payah ar na bajet baek sgt tegur aku pnyer bhase an. .
kubur msing2 weyh !
aku thu larr ap aku buadd !
ta pyh nak menyibuk sgt oke. . 

eh. .
jauh da aku mrepek. .
hehe. . 
sbena nyer aku bengang ngn mahluk2 kt fb ur. . 
nyemak tol. .
tak thu pape. .
tak pyh lerr na menyibuk. .

balek pd crite. . 
jauh da menyimpang. . 
hahaha. . 

pd kwn yg aku mksud kan. .
aku cume na kau tuka care kau berfikir da prangai kau. . 
aku thu aku sape. . 
aku ponn ta sehebat kau. . 
rite. ?

tapi. .
lame da weyh aku pendam bnde niey. . 
tunggu mse jerr na meletup. . 
bak kate org. .
mcm tali raket badminton yg da tegang. .
smash pnyer smash. .
tunggu mse jerr na putus. . 
hahaha. . 

oke. .
maybe ramai kodd yg backup kau. .
yerr larr. . 
spe larr aku an. .
ta sehebat pengaruh kau kt skola. . 

tpi. . 
aku harap glerr. .
kau ta buat prangai niey blek. .
sgt berharap !
mungkin rmai org2 di sekeliling kau ponn sme gak. . 

oke. .
mnusie ta pnh lari dri kesilapan. . 
sme mcm aku. .
aku ponn mnusie gakk. .
aku thu. .

n thats all for today. .
penat da aku mrepek krepek kentang kt sni. .
hehe. .
assalamualaikum. . 

Sunday, February 13, 2011

hukumnya haram oke !

sperti yg sume tahu. .
14 febuari adelah valentine day. .


dan hari nyerr adelah esok !

so. .
sperti title post aku kali niey. .
aku na ckp. . 
hukum bgi umat islam yg menyambut nyerr adelah HARAM !

tpi aku pelik glerr kodd. .
rmai org islam kt negare niey yg sambut. . 
esspecially org2 mude yg tgh hangat becinte larr. . 
tpi ade gak owg tue2 yg da kwen tuh ponn sambut jugak. .
come on larr. .
hari untuk berkasih syg bukan 14 februari jerr weyh !

oke. .
a few days ago. .
aku sempat gak arh tgok halaqah. .
ceyh3. .
baek larr konon an. . 
hahaha~

tjuk dye. .
sejamnak bunga cinta. .
mmg bez arh kodd aku tgok time tuh. . 
tpi time tuh jerk arh. .
byase mmg aku ta tgok. .
hahaha~

panel dye mlm tuh aku ta ingat nme dye. . 
haha. .
tpi lwk kodd. . 
tade larr bosan sgt. . 

dye kate. .
owg islam yg sambut valentine day niey bole jatuh kufur. . 
so. .
jom boikot valentine day. .
sbb valentine day niey mmg bwk kte ke arah maksiat. .


kowg2 yg bce post niey msti ckp. .
'mcm gud2 nowh budak niey na bgi ceramah'
bhaha. .
ble mse lak aku bgi ceramah weyh. . ?
aku cume mengingatkan jerk. .
ta slh kan. ?
bhahaha. .

tpi lantak kowg arh na judge aku mcm mne. . 
hak kowg. . 
kubur msing2 rite. .?

'jika sesorg itu mnyerupai sesuatu kaum, maka dia tergolong dlm kaum tersebut'

oke ?
aku men petik jerk bnde niey. . 
hahaha. .
aku terdgr ayt niey mse tgok halaqah. . 
:)

so. .
say no to 14 febuari !

Friday, February 11, 2011

kawan?

ary niey aku bengang gilos ngn sowg minah niey. .
huhhh. .
so blogger. .
kau saje larr tempat aku na luahkan psl bnde niey. .
-.-''


kowg sume mzty ade kwn an. . 
so. . 
same like me larr. . 
oke. .

aku ade sowg kwn. .
rapat gak arh. .
tpi stu yg aku ta bole trime psl dye. .
dye ta ske kwn baek aku. .
klw ta ske ponn. . 
ta pyh larr na tunjuk2 dye pnyer ta ske ur. . 
cover cket benci tuh ta bole kerr ?
atau dlm erti kata laen. . 

'hipokrit'

maybe rmai owg bnci owg yg hipokrit. .
tpi aku tade larr bnci 100% mnusie yg hipokrit niey. .
bak kate mak aku. .

'hidup niey mmg perlu hipokrit. . kdang2 sbb na jage aty owg laen. . bnci mcm mne ponn kte kt owg laen. . kte kne pndai kawal. . klw ta. . buruk nme kte. .'

mle2 mmg lerr aku ta phm. . 
tpi ble da lme2 tuh. .
bru aku phm. . 

so. .
sometimes. . we need to be hypocrite. .
tpi kadang2 jer oke !
di waktu2 yg memerlukan

so 'kawan'. .
plizz change your bad attitude tuh !
klw ta. . 
mmg gelap lerr mse dpn kau. . 
haha. . 

ceyh. . 
spe aku na tentukan gelap terang mse dpn owg laen. . 
haha. . 

klw dye ta ske kwn baek aku. .
sme cm dye ta ske aku. . 

even aku knl 'kawan' aku niey lbey lme dri kwn baek aku. .
but she's better then 'her' !

'kau' slalu cter bnde yg buruk psl dye. .
tpi ble aku knl dye. . 
jauh menyimpang cter 'kau'. .
ap cer niey weyh ?

ouhh. .
maybe 'kau' jelez kan. . 
dye lbey baek dri kau. .
n she's alwayz get more attention than 'you' !

oke. .
aku mrh gler skrg niey. .
-.-''

so 'kawan'. .
klw 'kau' ta bole tgok aku kwn ngn dye. .
better kau pegi jauh2. . 
aku ta hadap ponn ngn 'kau' !


niey bestie aku :)
ayu. . tasya. . wada. . syida. .
ta pnh expect ponn bole rapat giloss ngn dowg. . 
except ayu ar. . 
ktowg mmg da lme rapat. . 
haha. . 
so. .
kowg kne suke sume dlm pic niey. .
bru bole kwn ngn aku. .
klw ta !
dlm mimpi ponn aku tana jdik kwn 'kau' !
hahaha

Monday, February 7, 2011

monday ---> 7/2/2011

after a week plajar puas bercuti..
-puas kerr weyh?ahakss-
akhirnyer kami kembali ke skola mcm byase..~
oke..
mood yg bole digambarkan..
boring glerr..
-.-''

as usual..
monday routine..
assembly sucks..
hahaha..
boring~boring~boring~
tpi..
ade bnde menarik mse perhimpunan tdi..
klz 3a3 tersenarai antare klz yg kotor kodd..
hahaha~
so do i care?
of coz no~~~
hehe
lgi ponn..
aku ta pnh btugas..
hehe
so aku tade larr heran sgt..
tpi ble teringat mke form teacher aku..
'hbez ar bdk 3a3..
pling2 ponn kne sebat niey'
haha..

hbez perhimpunan..
msok klz..
time tuh aku bru terhegeh-hegeh na bwt kje uma~
aku tliz laju2..
tpi lju mne aku tliz ponn..
aku thu..
mmg ta kan ciap pnyer arh..
haha..

mse ptame..
math..
ouhhh..
aku ta ske subjek niey..
tdi ktowg kne bdiri kt dlm klz..
haha
hampir semue kodd kne berdiri..
sbb ta ciap n ta bwk bku kje..
hahha..
at least bkn aku sowg jer yg kne..
hampir sume..

lpz math..
science..
subjek niey form teacher aku yg aja..
chinese teacher..
oke..
she's very strict..
tpi dye oke sbena nyerr..
yg pling penting..
selambat-lmbt pick up aku niey ponn..
aku bole fhm ap yg dye aja..
hehe..

ktowg ade 2 mse science tdi..
1 mse..
dye bgi tazkirah psl kbersihan klz..
hahaha~
lpz dye abez bgi tazkirah..
bru larr blaja..
blaja3..
da rehat..
hehe

ble rehat..
mcm byase..
ngn ayu,tasya,wada n syidah..
ksian ktowg..
naek fom3 jer..
truz terpisah..
haha..

abez rehat..
smbung blek blaja..
blaja pnyer blaja..
tup2..
da blekk..
yezz!
abez suda..
haha~

oke..
blek truz g pekan sg.mati..
sbb ayh suo tunggu kt situ..
kt dpn skola slalu sesak ble waktu blek skola..
so ayh mlz na join dgn kesesakan yg ade ur..
haha

tpi mse ondeway na pgi pekan ngn ina..
ehe..
aku harap glerr bkn abg aku yg jemput ary niey..
ktowg tgh perang..
haha
sume psl lappy..
grrr..!
so childish..
aku pnyer lappy..
aku pnyer ske ar na bgi pinjam kerr ta..
da lerr klw dye bwk blek jaybee lappy aku..
mmg sure jhnm pnyerr..
-.-''
dye pnyer lappy tuh layak campak kt sg.muo jerk..
huhh..

tunggu pnyer tunggu kt pekan..
mmg sah abg aku yg jemput..
duhhh..
lantak arh..
-.-''
oke..
dye dyam jer..
byase mcm2 dye membebel..
niey ta..
lantak ko arh..

smpai uma..
mkn,mndy,smbhyg n tdo..!
heee..
zZzZz..~
ttbe en.e call..

'na crik psl arh niey kcau aku tdo'

aku angkat..
n ckp2 kjap..
ta smpai 3 mnit kodd..
grrr..!
hahaha..
smbung tdo blek..~~

pztu dye call blek..
aku da bgun..
oke..
yg niey bru bezz..
gayut pnyer gayut..
'pluupp'
'hanis suraya huzir kcau kt fb'
hahaha..
oke lyn~
due2 aku lyn..
-.-''
tpi byk blur arh ble ckp ngn en.e
sbb sbok mmblz chat..
hahha..
gayut3..
'tutt..tutt..tutt'
mmg sah kdit abez..
grrr..!
nyampah nyer aku..
hahaha..

it's oke..
pkre byase..
hahaha..
huuu~

Sunday, February 6, 2011

last day cuti :'(

cpt nyer mse bjln..
aku ta puas agy cuti weyh..
tmbh larr seminggu due lgi cuti..
hehe..

seriously aku tension gler babin ble skola..
mne ta nyerr..
na hadap mke ckg2 yg.....
alahaiii..

n then ngn homework yg menimbun2..
pehhh..
klw ta bgi homework ta bole kerr ckg..?
kan sng..
ktowg ta pyh susa2 na ciap an kje..
n then ckg ta pyh susa2 na tnde..
kn3..?
hehe
mkn gaji bute ar ckg klw sume cm tuh..ahaha

Saturday, February 5, 2011

cuti tahun baru cine :D

sbenar nyer tade pape ponn yg menarik psl cuti tahun bru cine niey..
haha..
aku cm byase arh..
klw tade pape plan mse cuti..
of coz larr aku dok uuma..
oke..
mse untuk aku bersantai2 di ruma..~
*mcm niey larr rupe aku time cuti..
hahaha~

tpi kali niey laen..
mkngah n abg mamat dok uma aku mse cuti..
:D
so aku tade larr sowg2 kt uma..
n plus usu n maksu ponn ade gak..
ngee~
meriah glerr uma aku..
:D

spanjang mreke sume niey ade kt uma..
stiap ary aku dikejutkan oleh dina n adam..
haha..
*tension aku..
niey dye adam n dina..
cute an..? :D

na thu cmner dowg kejut aku..?
haha
sng jer..
dowg bwt acare lari 100M kt dlm
uma aku..
-.-''
hahaha..

niey ruma aku..
so byg kan jerr larr..
klw acare 100M niey d'bwt dlm ruma niey..
-.-''
mhu ta runtuh ruma aku..
mcm ade earthquake..
hahaha..

tpi stndrd arh kan..
budak2..
so kne lerr fhm..
:D

tpi..

slagi jam blom pkol 12 tghhari..
aku takan gerak dri katil..
even aku da bgun awl pgi..
no matter what happen kt luar tuh..
aku takan kluar
hahaha~

*truk prangai aku
ahaha..

sekian..~

Wednesday, February 2, 2011

mlm ini :D

bpk eppy gler doe aku mlm niey..
haha..
full of laugh.. :DDD
then senyum sorang2..
heee..
mR.e
u make me crazy larr mlm niey..
hahaha..
fall in love dgn kau for the second time..
>.<
jiwang gler dye mlm niey..
n aku terjebak skali..
hahaha..
sronok rpe nyer jiwang2 niey..
hahaha..
:D

second thing yg bwt aku jdik glerr..
abg mmat..
haha
dye tdo uma aku.. 
:D
mkngah ponn ade kt uma..
:D

otak mmt mmg mereng arh..
pening aku..
haha..
tpi bez woo lyn dye..
mcm2 dye cter..

dye cter psl couple2 niey..
alahaiii..
hahaha..
tpi dye fhm kodd..
ouhh..
whatever larr..
haha
then about my future..
dye kate..
jgn blajo maen2..
haha
;P

then dye story psl kwn2 dye..
dye kate dye smbung degree..
n dye pening na byr utang pTpn dye..
hahaha..

until now..
aku still lyn kpale mereng dye..
huhhh..
stop it matt..!
skedd prodd aku doe.!
hahahaha~

sengal glerr aku dpt kazen cm ko niey..
hee..
tpi tape..
bkn sume owg yg bole bwt aku gelak smpai sparuh glerr..
smpai kluar air mate da mcm owg menangiz..
hahaha~

Monday, January 31, 2011

HOW CHILDREN DRIVE THEIR TEACHERS CRAZY!

Teacher : ''i killed a person'' convert this sentence into future tense.
Student  : The future tense is ''u will go to jail'

Teacher : ''which is further away, America or the Moon?''
Student  : ''America!''
Teacher : ''America? Whatever gave you that idea?''
Student  : ''Simple, we can always see the moon from Malaysia, but not America!''

Teacher : What do you call a person who keeps on talking when people are no longer interested?
Maniam : A teacher

*sumber:oxbow


dialog kt ats niey aku petik kt mjalah skola..
:D
sumpah lwk doe..
time aku bce bnde niey..
ckg aku tgh ajo math kodd..
lantak arh..
aku bwt bdoe jerp..
pztu slamber jerk aku gelak2..
hahaha..
n mse ary tuh gak kodd ckg pulang kan blek kts ujian..
huhhh..
damn!
tinggi nyer markah aku..!
hahaha..

tuh ar subjek ptame yg aku target fail..
hahaha
owg laen target A..
aku target fail..
yeah..!
truz kan usaha anda..
hahaha..~

*balek pada dialog tdi..
:)

i love the last dialog tuh..
hahaha..
lwk glerr..
sengal thp cipan..
hahaha..
:D
tpi itu adelah kenyataan yerr..
hahaha..

mmg ta berkat lerr aku blajo lpz niey..
hahaha..~
but..
who care~
;p


Sunday, January 30, 2011

30 januari 2011

as usual...
sunday morning aku kne pegi tusyen bM n bI..
honestly i hate both of the subject..
hahaha~
boring gler doe blaja bhase niey..!

bgun shaje dri tdo..
hujannn~~
ouhhh..
sedap nyer klw dpt tdo..
huuu..~

i thought the rain wasn't stop since last night larr..
banjir lerr lpz niey..
huhuhu..

lately niey hujan jerp memanjang..
dri aku celik mate smpai aku ttup mate kodd ujan ta brenti..
n d'sbb kan ujan lerr jhnm projek aku na karoke kt uma mona...
hahaha~

lme kodd aku ta karoke..
bru na lpz gian..
ceyh..
ade saje yg menghalang...
hahaha~

so..
d'sbb aku tade pape bnde na d buadd ptg tuhh..
msuk bilekk n.......
bammm..!
sdp siodd tdoo..
haha..

time na tdo tuh..
tgok2 gmbo 'dye' kjap..
-.-''
knp lmbt nowh bdk glerr niey na topap..
lme kodd ko ta text aku..
sengal tol..!
pnadd kodd aku tunggu ko text aku..
ergghh..!
never mind..
tgok larr nnty..
>.<

lyn pnyer lyn prasaan aku yg tah pape niey..
haha..
truz ttdo..
sedar2 da pkol 6.39 pm..
lme nyer aku tdo..

bkk pintu bilek..
'awadd riuh smcm ruma aku niey'

tgok2..
pkngah..!
hahaha

yeah2..
pkngah tdo ruma aku mlm niey..~
haha

then aku salam pkngah ngn mkngah..
pkngah ckp
'da smpai mne da mimpi?'
haha..
aku ponn ckp blek..
'london ats sket'
hihihi..
>.<

mlm plak..
terpakse tlong kt kedai..
sbb abg pian tade..
ouhhh...
damn!
mlz larr..!
-.-''

tpi syok gak kodd tlong tdii..
rmai abg2 ensem..
hahaha..
bezz glerr cuci mate..
huu~~

abg na 6ber fon bole ta..?
abg ade fb ta..?
na add bole..?

hahaha...
gataiii..
mcm dpt..
hahaha..
;p

yg pling bezz..
fulus aku masyukk beb..!
haha

ouhh converse..
wait for me dear..~
hahaha
yeahh..!
:D

Saturday, January 29, 2011

cuti skola kembali lagi~

hyee all~ :D

aku sperti plajar2 laen yg suda bersorak kegembiraan..
keranaa..

cuti tahun baru cina lah..!
:)

kami cuti seminggu.. ~

seminggu ta pyh tension na pegi skola..
seminggu ta pyh tension psl homework..
seminggu ta pyh tension na bgun awl pgi..
seminggu ta pyh tension psl ckg2 yg mcm singe kt skola ur..

but it only for week :(

cuti niey nmpk gaye nyer my dearest brother ta blek..
(my dearest brother weyh..haha..)
boring glerr ngokk..!
tade geng na gdo kt uma..
hua3~

today is 29/1/2011

january will leave us..
yeahhh..!
ta sbr na tunggu 2011 niey abez..
haha
2011 is a very painful n tiring year kodd..
-.-''

ouhh god..cepatkanlah masa..
i'm not able to face it..
huuu~ T_T

hoping the next year would be better for me..
:'D

*comel ta domo aku niey..? haha